Izvor:
27.09.2017 u 00:36
0

NADA MACURA U EMISIJI „UPOZNAJTE PAROVE“: Alen ima moju podršku!

Najpopoznatija i najstilizovanija doktorka u Srbiji, kako ju je najavila Jovana Jeremić, Nada Macura u emisiji "Upoznajte Parove" iznenadila je učesnike rijalitije, koje je došla da podrži.

Na opšte iznenađenje, ona je podržala Alena Azarić o čijima se metodama lečenja polemiše širom regiona.

– Čovek ili " davljenik" da se tako izrazim "hvata se za slamku" i ako smatra da će njemu pomoći nešto ili da mu je pomoglo i ako Alen ima takve moći i da ih je isprobao na nekoliko osoba, zašto da ne. Svako ima neku svoju auru i energiju. Prema tome, ja potpuno podržavam Alena, nisam ga upoznala lično, ali kada čovek oboli i ako mu ova klasična medicina ne pomogne, nije zabranjeno izabrati nekoga ko ima moći da nekoga izleči – rekla je Nada i stala na stranu Alena Azarića.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs za još informacija iz vile "Parova".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter