Izvor:
03.10.2017 u 06:36
0

Priča koja je šokirala Srbiju: ACA AMADEUS IZBATINJAO IVANA MARINKOVIĆA ZBOG UDATE DEVOJKE! (foto)

Jedno od najšokantnijih pitanja na "Parografu" za Ivana Marinkovića glasi:

– Da li je isitna da ste dobili batine zbog veze sa udatom ženom sa kojoj je bio u ljubavi Aca Amadeus?

Učesnik je odgovorio:

– Posle mog razvoda bio sam u vezi sa devojkom koja je bila u vanbračnoj zajednici. Uslikanu smo na jednom koncertu, nisam ni izašao iz "Sava centra", a već smo bili na svim portalima. Tada smo raskinuli – objasnio je učesnik.

Ispostavilo se da je sa dotičnom devojkom bio i Aca iz "Amadeus benda". Ivan nastavlja priču:

– Jednog dana primio sam poziv od Ace Amadeus koji me je zamolio da, ako vidim nju, da joj se ne javim. Obrazložio mi je da je sa njom u vezi. Nakon toga mi je još jednom pripretio i rekao: "Pratiću te!". Nisam mnogo tome pridavao značaja.Trećeg dana me je ispanirano udario kolima, tu je došlo do fizičkog okršaja. Sve je bilo isplanirano, došlo je još petoro ljudi.. Unakazili su me! – objašnjavao je učesnik.

Poligraf je pokazao da je učenik govorio LAŽ!

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter