Izvor:
14.10.2017 u 04:08
0

SRBIJA IMA PRAVO DA ZNA ISTINU: Detektivka otkrila kako je došla do Zorana Marjanovića i njegove ljubavnice Zorice i šta je bio njen prvi zadatak!

Detektivka Katarina Ostojić, došla je večeras u najpopularniju vilu na Balkanu, kako bi učesnicima šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" i svim gledaocima ispričala sve što zna o Zoranu Marjanoviću, njegovoj ljubavnici Zorici i ubistvu Jelene Marjanović.

Detetivka je na samom startu rekla da je ovo za Jelenu, da ona bude mirna.

Ne bi došla ovde da se bojim da išta kažem. Ja ne radim u policiji, ja sam spoljni saradnik jednog inspektora. Moj zadatak je bio da u roku od 24 časa dođem u komunikaciju sa Zoranom Marjanovićem. To sam uspela tako što sam se učlanila u grupu na fejsbuku. Tu sam upoznala i Lelu Kufner iz Beča, koja je imala lažni profil, i govorila da Zoran nije ubica i da mora da mu se pomogne. Domaći zadatak koji sam dobila od nje bio je da napravim lažne profile i govorim da nije on kriv. Sa Zoricom sam se našla lično u "Sava centru". Davno je u Austriji ubijena jedna Jelena, nju je ubio dečko udarcem tiganjem u glavu i zbog toga je lozinka za naš sastanak bila tiganj. Kada sam ušla u "Sava centar", sa velike daljine sa koje sam ugledala Zoricu, mislila sam da je Jelena, bila je potpuno ista kao Jelena iz daleka. Zorica je rekla da je 100% sigurna da Zoran nije ubio Jelenu – rekla je na početku detetivka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter