Izvor:
14.10.2017 u 04:28
0

DETEKTIVKA OTKRIVA: Sa Zoranom sam se našla čim sam rekla šifru tiganj, otkrio mi je da nije bio u dobrim odnosima sa Jelenom pred njeno ubistvo!

Detektivka Katarina Ostojić, došla je večeras u najpopularniju vilu na Balkanu, kako bi učesnicima šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" i svim gledaocima ispričala sve što zna o Zoranu Marjanoviću, njegovoj ljubavnici Zorici i ubistvu Jelene Marjanović.

Lela Kufner je porodična žena iz Beča, ima 5 – 6 lažnih profila, ona je vodila njegovu grupu na fejsbuku. U grupi za Zoranovu podršku je bilo mnogo zaljubljenih žena u njegu, slale su mu selfije iz toaleta. Svi oni selfiji i prepiska sa Radom Matić su bili dogovoreni. Do Zorana sam došla preko Zorice, njegov broj sam dobila odmah, čim sam na sastanku rekla tiganj, on je od tog trenutka jedva čekao da se nađemo. U prvom trenutku je rekao da je ogromna hajka novinarska na njega, i pitao me da li treba da ide na sud i da tuži novinare. On nigde nije išao bez oca Vladimira i Zorice. Rekao mi je da sumnja na Novi Pazar, i da se u poslednje vreme nije dobro slagao sa Jelenom i da su se često svađali. Sumnjao je da im je neko iz Novog Pazara bacio magiju – rekla je detetivka.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs i saznajte sve detalje o ubistvu Jelene Marjanović u emisiji "Tajne Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter