Izvor:
14.10.2017 u 06:51
0

STRAŠNO: Katarina otkrila zbog čega joj je žao male Jane!

Detektivka Katarina Ostojić, došla je večeras u najpopularniju vilu na Balkanu, kako bi učesnicima šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" i svim gledaocima ispričala sve što zna o Zoranu Marjanoviću, njegovoj ljubavnici Zorici i ubistvu Jelene Marjanović.

Ona je ispričala zbog čega joj je žao male Jane, Zoranove i Jelenine ćerke.

Jana ne spava noću. Zoran stalno ostaje budan do pet ujutru, a danju spava, a najgore u svemu tome je što je on na to naučio i dete. Mala Jana nikako ne spava, ona je budna stalno do 4 – 5 ujutru, sedi na tabletu po celu noć, sreća je samo što ne zna sva slova da ukuca, da vidi šta joj se desilo sa majkom – rekla je detektivka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter