Izvor:
15.10.2017 u 01:11
0

MRAČNA TAJNA: Srboljub otkrio šta se Sneži desilo u jednoj KOCKARNICI!

Srboljub Subotić obratio se Sneži Jovičić u emisiji "Upoznajte Parove" i šokirao sve:

– O tebi sam čuo da si bila na probnom radu u jednoj kockarnici, ali da nisi dobila posao, jer nisi mogla da upamtiš baš ništa. Nisi mogla da ukapiraš dve stvari – rekao je Srba, a Sneža je donekle potvrdila njegove tvrdnje.

– Ja sam bila na probnom radu u nekoj kockarnici, ali samo dva dana i otišla sam jermi se nije svidelo – rekla je ona, dok je Ana Spasojević dodala da "ne lupa" jer nijedna praksa ne traje samo dva dana.

Ipak, Srba je šokirao sve kada je rekao da je Sneža u kockarnici dobila i batine.

– Pretukla te je jedna devojka kojoj si vređala oca. Nisi mogla ništa da ukapiraš ništa mesec dana, pa si pičela da vređaš – rekao je Srba, a Snežana je demantovala njegove tvrdnje.

– Ja ne znam o čemu vi pričate i ko vam daje te informacije, ali ja sam vam rekla. Radila sam tamo samo dva dana i nikoga nisam vređala. Jedna devojka, mislim, bila sa mnom na obuci, i to je to – rekla je ona, a Subotić je dodao da ju je upravo ta devojka i pretukla.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter