Izvor:
15.10.2017 u 03:44
0

SKRIVENI SE UKLJUČIO U VILU: Prvi glas od početka rijalitija za veliku zvezdu, a evo zašto!

Skriveni je večeras nominovao Lepu Lukić jer je kako je i sam objasnio trebala da ustupi mesto nekome drugom zato što nije aktivna i dosadna.

Mnoge stvari one idu da ja radim ovde, al ako treba nešto da prokomenatrišem prokomenatrisaću kada me pita voditeljka, ne želim da upadam u reč, al sve drugo radim ovde u kući, mene ne možeš da ravanaš sa ovom decom ovde jer to moj nivo nije. Ja ovde pevam i ovde sam ušla zbog pevanja. Da nisam potrebna da budem ovde ne bi me ni zvali – Rekla je Lepa

Tajni glas je izjavio kako je kraljica narodne muzike upravo u vilu ušla zbog para, na šta mu je Lepa i odgovorila da narvano da je ušla zbog toga.

Po njemu nije opravdanje to što zbog para ako je već zvezda neko u osamdeset godina ulazi u rijaliti.

Sve vesti iz vile "Parova" možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter