Izvor:
15.10.2017 u 04:52
0

ZBUNJEN: Primao je u krevet, nosio joj kofere a onda je nominovao!

Slavko je glasao za Miljanu. Smatra da je ona dvolična i da koristi situacije u svoju korist i da je dosta namazana.

Al ipak je on namazanije od nje pa ona ne može da ga kupi kako kaže u vili.

Ja sam hteo Snežanu i mislim da joj treba jedna vrsta pomoći ali ću nominovati Miljanu. Kada sam se presvlačio pokušala je da me kupi, nagovara me je za koga ću glasati.

Nominujem je zbog njenih laži, ušla mi je u krevet, ništa nije bilo samo smo prespavali, ali ko god je odbio za neku stvar ona počne da peva pomahnitalo i počne da vređa, da čovek ne zna šta ona misli– Rekao je Slavko

Miksi je odgovorila tako što je iritirala Slavka dok je imao izlaganje svojim pevanjem. Pa je tako popriličan repertoar pesama izređala i pokazala svoje pevačko umeće pored toga što važi za jakog rijaliti igrača.

Sve vesti iz vile "Parova" možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter