Izvor:
15.10.2017 u 06:13
0

POKAZAO JOJ POLNI ORGAN: Ona ga je večeras raskrinkala, planirao da opali svaku!

Večerašnje nominacije su protekle i u duhu trojke koja se našla u rijalitiju. Miloš kazanova i Marijana i Izabela. Povela se priča koliko je Marijani krivo što joj je dosadašnja drugarica u vili preuzela dečka.

U čitav ljubavni šou se ubacila Miksi koja je iznela detalje o Milošu koji su šokirali sve. Stala je na stranu Marijane jer kako kaže ona nije peglala krevet sa njim kao Izabela i da bude srećna što nije iskorišćena.

On mi je sve ovako govorio: Miksi ja kada se napalim ne znam kako da se obuzdam i pokazuje mi svoj polni organ, imaš li neku lepu kupkicu, onda sam mu ja rekla da nećeš možda da idem sa tobom u tuš kabinu, on je jedna preletač, gleda kurvinski – rekla je Miljana

Izabela je žučno počela da se raspravlja sa njom i brani svog dragog Miloša. Sa njom je imao jorgan planinu, sa Marijanom se ljubio a Miljani je pokazao ponos.

On i nije "Drvo javorovo" kako ga zovu, izgeda da se baš opustio pa je počeo da pokazuje svoje pravo lice.

Sve vesti iz vile "Parova" možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter