Izvor:
15.10.2017 u 06:34
0

ŠOK JAVNO PRIZNALI: Njih trojica su promenili iste tranvestite!

Dukićka je izašla iz vile ali je objavom u emisiji Upoznajte parove gde je obelodanila da su Mili i Ivan koritili usluge tranvestita napravila ozbiljnu pometnju u vili pa se i večeras dotakla ta tema.

Mili je i prvi put priznao kako ga je jedna od njih oralno zadovoljila, dok je Ivan negirao. U celu priču se sada ubacio i Brendon koji je isto upleten kao korisnik usluga tranvestita.

Marinković je večeras promenio malo priču pa je na kraju i priznao da je ipak sve što je Zorica rekla tačno.

Bio sam sa tom jednom u kontaktu preko facebooka nisam znao da je trandža, dopisivali smo se nešto preko skajpa i hteo sam da vidim koje usluge nudi. Kada mi je rekla da je trandža šokirao sam se, nismo ništa imali osim dopisivanja. Tražila mi je 50 evra za usluge– Rekao je Ivan

Brendon je ostao nem i nije dao svoj odgovor da li je ili nije, možda to saznamo uskoro.

Sve vesti iz vile "Parova" možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter