Izvor:
15.10.2017 u 21:32
0

MARIJA KULIĆ OPET NAPRAVILA HAOS: Brendonu dala savet, po Milošu žestoko oplela, a onda otkrila da li je ona Skrivena!

Miljanina mama Marija Kulić kada god se uključi napravi haos.

Ona je i ovog puta imala dosta komentara:

-Pozdrav iz Niša! Smanjite Spahu kaznu i on će da ostane. Pozdravljam produkciju, gledaoce, najviše Miljanu! Miljanice lepa si vesela, samo tako nastavi! Jeste da su Miljana i on dobro drugovi, ali tačno je da se lošije snašao u ovom rijalitiju. Treba da ima samopouzdanje, da veruje u sebe, on je dobar momak, treba da sluša sebe! Ne sme nikoga da sluša, sam! Miloša sam pročitala kad je došao, on neće da bude rijaliti igrač, nije se tu snašao. Pokušao je preko tih devojaka da ostane što duže!

Njoj se nije dopalo to što je Miloš uradio Marijani.

Pričalo se i da li je ona Skrivena, ali ona je rekla da nije ali da se oseća kao da je Skrivena njena bliznakinja jer se slaže sa svime što kaže.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter