Izvor:
18.10.2017 u 21:45
0

NOVI NEPRIJATELJI U VILI „PAROVA“! Sneža i Izabela zaratile: Ti si ekspet u tuš kabini!

Sneža Jovičić i Izabela Aljoški žestoko su se posvađale tokom popodnevnog programa.

Izabelu je iznerviralo, to što se Sneža konstantno hvali kako ume sve da radi i poznaje razne ljude, a u stvari od toga ništa, tačnije nema na šta da se usresredi.

– Pa da, nemam, dok si ti sa druge strane usresređena na tuš kabinu – rekla je Sneža, aludirajući na to da je Izabela imala intiman odnos u kupatilu.

– Nemoj ti da brineš šta ja radim, kad budeš videla onda pričaj. Ja sa druge strane nikada nisam rekla nešto što sam čula o tebi, ženo. Mogu slobodno da te nazovem ženo jer imqaš više od 30 godina. Prestani da nam prosipaš pamet kako si ti nešto, kako poznaješ nekoga. Plačeš kao neka pi****a zbog stvari. Sedi u vozić u luna parku i vozi, to je za tebe top – rekla je Izabela, a Sneža se ućutala.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter