Izvor:
20.10.2017 u 07:12
0

JAO! Teodora vrisnula na sav glas kada se setila odakle poznaje Ninu Prlju!

Voditeljka Anđela Lakićević saopštila je Nini vesti koje su je šokirale:

– Da li vi znate da su tvoj i Teodorin muž u istom zatvoru – rekla je voditeljka, a Nina ju je zamolila da joj više ne pominju dečka.

– Ne želim više da se priča o mom bivšem. Znači, otvaraju mi se stare rane, ja ovo ne mogu – rekla je Nina, kojoj je kasnije saopšteno da je devojka jednog zatvorenika, koja je bila "deo grupe" i otkrila da zna mnogo toga o Nini.

Tada je Nina znala o kome se radi i rekla:

– Znam o kome se radi i ne čudi me da se sada oglašava, jer to je njen život. Bavi se tuđim – rekla je Nina.

U vili se povela priča o slučaju Ninog dečka, a Teodora je odjednom vrisnula:

– Jao, jao! Pa to si ti! Verujte mi ja znam nju, znam celu priču, sada sam se setla. Meni je muž ispričao priču o dečku ćija je životna priča slična njegovoj i sada kad ovo pričate, meni je "sinulo". On i tvoj bivši se poznaju – rekla je Teodora i šokrala Ninu koja je ostala zatečena, a potom je rekla da će razgovarati.

Ostanite uz Happy TV i happytv.tv

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter