Izvor:
21.10.2017 u 16:55
0

IZABELA ŠOKIRALA SVE: Dopustila bih mužu da me vara, samo neka novčanik ostavi kod kuće!

Današnja tema tokom "Jutarnje kafice" je "Da li biste sebi dozvolili vezu sa muškarcem ili ženom koji su u braku" koja se nimalo nije svidela Izabeli.

Kako su je pre dva dana prozvali da je imala vezu sa oženjenim muškarcem, Izabela nije želela da govori na ovu temu, ali kako su joj rekli da je to deo emisije i da ne mora da priča o svom ličnom iskustvu, već da samo kaže svoje mišljenje, pristala je da govori:

– Nemam posebno mišljenje o tome, ali ako mi se neko svidi zašto da ne, nisam u vezi s njegovom ženom nego sa njim – rekla je ona i potom još više iznenadila sve odgovorom šta bi uradila kada bi se njoj neko oteo supruga jednoga dana:

– Ukoliko on ima finansija da sve to isprati, neka radi šta hoće i ako ta žena mene ne ugrožava nemam ništa protiv toga. Pa čak i ako joj on napravi dete, ja se ne bih mešala. Šta ja imam s tim, nisam joj ja napravila dete, nego on – rekla je Izabela i pomalo zbunila sve.

Zapratite nas i na Instagramu OVDE i saznajte prvi detalje iz vile "Parova".

Ostanite uz Happy TV i happytv.tv

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter