Izvor:
22.10.2017 u 02:16
0

POČEO VANREDNI „PAROGRAF“: Inspektorka odmah otkrila da li joj je pretio neko od Marjanovića nakon prošlog gostovanja, u emisiju došla još jedna specijalna gošća! (FOTO)

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", večeras na programu imaju vanredni "Parograf".

Na njemu će po prvi put biti neko ko nije učesnik "Parova 6", a to je inspektorka Katarina Ostojić, koja je pratila ceo slučaj ubistva Jelene Marjanović i koja je pokušala da razotkrije njenog supruga, Zorana Marjanovića.

Pored nje, u najpopularniju vilu na Balkanu je ušla još jedna gošća, koja je do detalja upoznata sa ubistvom pevačice, a to je novinarka "Kurira" Ljiljana Stanišić.

Inspektorka Katarina, je odmah na startu otkrila da joj niko nije pretio od porodice Marjanović nakon njenog prvog gostovanja u "Parovima", a novinarka je rekla da sumnja da je u ovaj jeziv zločin umešano više osoba.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs, ispratie ovaj više nego zanimljiv "Parograf" i prvi saznajte ko bi mogao biti odgovoran za ubistvo pevačice.

Zapratite nas i na Instagramu OVDE i saznajte prvi detalje iz vile "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter