Izvor:
22.10.2017 u 03:00
0

RADA MATIĆ SE UKLJUČILA U „PAROGRAF“: Otkrila da Katarinu nije angažovala policija nego ovaj čovek iz Hrvatske, Marjanovići je nisu tužili jer su u panici zbog nje!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", večeras imaju priliku da prate i više nego zanimljiv "Parograf".

Na njemu se večeras našla detektivka Katarina Ostojić, koja je radila na slučaju ubistva Jelene Marjanović.

Ona želi na taj način da dokaže da priča samo istinu, a u emisiju se uključila i Rada Matić, koja je pokušala da razotkrije detetivku.

Katarinu nije angažovala policija, nego "crveni mag" iz Hrvatske. Ja nisam nikada radila za policiju, tako da molim Katarinu da ne priča više to. Mene Marjanovići nisu tužili jer su u panici od mene. Ja sam nešto pogodila i njih je sada strah kako ja to zna. Zbog toga me nisu tužili, a ja se sa njima svađam 17 meseci – rekla je Rada.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs, ispratie ovaj više nego zanimljiv "Parograf" i prvi saznajte ko bi mogao biti odgovoran za ubistvo pevačice.

Zapratite nas i na Instagramu OVDE i saznajte prvi detalje iz vile "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter