Izvor:
22.10.2017 u 06:18
0

KONAČNO OTKRIVENO: Zoran je uzimao lekove za smirenje pre svakog odlaska u policiju, a to je radio ovako!

Katarina Ostojić, detetivka koja je učestvovala u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović, došla je večeras u najpopularniju vilu na Balkanu kako bi svoju priču potvrdila na "Parografu".

Ona je do detalja upoznata sa ovim jezivim zločinom, a sva svoja saznanja je rešila da iznese i potvrdi večeras.

Sledeće pitanje koje je postavljeno Katarini glasi:

Da li je istina da vam se Zoranova ljubavnica Zorica poverila da mu sipa lekove za smirenje u kafu pre svakog odlaska u policiju?

Da istina je, ona mi se poverila da mu je sipala bensedine u kafu pre odlaska u policiju, i rekla mi da se ni slučajno ne izletim negde i otkrijem to. Zoran nije znao da ona to radi, ona je to radila krišom – odgovorila je Katarina.

Poligraf je ovaj odgovor prepoznao kao istinu.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs, ispratie ovaj više nego zanimljiv "Parograf" i prvi saznajte ko bi mogao biti odgovoran za ubistvo pevačice.

Zapratite nas i na Instagramu OVDE i saznajte prvi detalje iz vile "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter