Izvor:
24.10.2017 u 06:54
0

OVO PITANJE JE RASPLAKALO: Teodora se izvinila bivšem mužu, evo zbog čega!

"Parograf" je u toku u najpoznatijoj vili Balkana.

Svoje tajne iznosi Teodora.

Naišlo je sledeće pitanje: Da li je istina da ste bili primorani na udaju?

Ona je nakon dvoumljenja odgovorila sa DA.

Onda je sve objasnila:

-Sada kada je sve prošlo, ja više nisam ljuta i žao mi je nekih mojih grešaka. U pravu su ljudi koji me za to napadaju. Što se tiče mog braka, ja sam od prvom momenta se zaljubila u tog čoveka. Pomogao mi je da budem iole normalna. On mi je bio sve. Mene je voleo bezuslovno. 11 godina je stariji od mene. Dužna sam da se njemu izvinim. Posle moje trudnoće smo se raspali, jer je njega to mnogo pogodilo. Ja smatram da sam donela pravu odluku, iako i mene boli. Mi smo tada uzeli stan, sve opremili, ja sam upisala faks. On me je gurao da budem što bolja. Počeli smo da živimo zajendno, i počele su svađe. Ispričala sam mu sve o mom životu, što je bilo greška. Nije nam išlo. Mnogo smo se davali, ali nije išlo. Ali od kad nismo zajedno, krenulo mu je u svakom smislu, meni nije ni u jednom ni u drugom. Mi smo znali da će on jednom otići u zatvor. Upoznali smo se kada je izašao iz zatvora. Organizovani kriminal je u pitanju. Jedno jutro bilo je oko 7,8 ujutru neko je zvonio kao lud, on je otvorio uleteo u sobu i krenuo da se oblači. Rekao je hapse me 100%. Oni ulaze tu, nismo stigli ni da popričamo. Pre toga smo imali velike sukobe. On je rekao meni ajde da se uzmemo, ja sam pričala da je to samo papir. Ali isti taj papir kad sam potpisivala za razvod mnogo me je zaboleo. Na kraju sam mu rekla da neću više da budem s njim, a on mi je rekao "život si mi uništila". Pogrešila sam prema njemu. Tada me je ucenio za nešto, i to me je povredilo. Šestoro nas je bilo na svadbi. Kada su ga uhapsili, ostala sam sama, i dotakla dno života. Dva meseca sam radila i nisam primila platu. U prvu posetu sam mu otišla posle par meseci. Pričala sam mu da mi je teško, a on me je zvao i ljubomorisao. To me je baš pogodilo i tu sam pukla. Okrenula sam njegovog brata i rekla mu dođi po ključeve od stana. Sve sam ostavila. Ali odakle me je on izvukao tu sam se vratila, u loše društvo. I tada ulazim u rijaliti. Nismo zvanično ni raskinuli tad. I žao mi je zbog nekih stvari koje sam uradila. Marko izvini, ispala sam skotina!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter