Izvor:
24.10.2017 u 17:27
0

UKLJUČILA MU SE MAMA I PRESEKLA GA: Miloše, šta su tebi Izabela i Marijana!

Kao i svakog dana "Parovi" su prvi na vašem programu.

Ovoga jutra vaši omiljeni junaci sa komšinicom Zagom pričaju na temu – Kada ste se poslednji put osećali kao na vrhu sveta.

U program se ovoga puta uključila gospođa Biljana Aleksandrović, Miloševa mama.

– Svi smo dobro sine, tvoja Mile najviše pati za tobom. Miloše, šta je tebi Izabela, a šta Marijana – pitala je Miloša mama Bilja.

Pevač je sasvim zbunjeno odgovorio – Drugarica.

– Onda si ti tu zalutao, trebao si u partizane a ne u "Parove". Najbolja drugarica tu ti je Lepa. Ja mislim da mu je Izabela više od drugarice, ali ako on tako kaže, onda ok. Ja bih pre rekla da je Izabela njemu devojka ali kod tih mladih su sve to neke kombinacije. Ipak mislim da mu se najviše sviđa Miksi – rekla je mama Bilja.

Nakon toga svekrvi se obratila i potencijalna snajka.

– Ja moram da vas pozdravim, da vam kažem da je vaš sin divan dečko, pozitivan. Ništa ne brinite, on neće učiniti ništa što se vama ne bi dopalo – rekla je Izabela.

Miloševa mama se odmah nadovezala – Meni se sve dopada, sve možete da radite samo da mi sin ne menja mesto stanovanja, da ostane u kući!

Zapratite nas i na Instagramu OVDE i saznajte prvi detalje iz vile "Parova".

Ostanite uz Happy TV i happytv.tv

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter