Izvor:
01.07.2016 u 22:59
0

LETELE KAZNE PRED SAMO FINALE: Produkcija je odlučila da DVOJE UČESNIKA bude…

Danas je prošlo još jedno suđenje u luksuznoj vili "Parova", a ovaj put na optuženičkoj klupi našli su se Bransilav Radonić Brendon i Maca Diskrecija koji su se nedavno posvađali.

Naime, on je vikao kako je Maca zaljubljena u njega, ali on u nju nije, pa se ona zato tako ponaša. Maca je za advokata odabrala Ivonu Paunović, dok se Brendon opredelio za Dalilu.

Nisam zaljubljena u njega, nije moj tip muškarca. Desile su se neke stvari, on me provocira, a ne želim da ga udaram i šamaram. Došla sam na ideju da mu uništim belu boju, pa sam ga zato prskala kečapom – ispričala je ona. Nakon što je i porota rekla šta je imala, vrhovni sud je doneo odluku.

Vas dvoje ste kažnjeni, a kazna i za jedno i za drugo jeste da 24 sata ne smete da prilazite jedno drugom. Ukoliko Maca priđe Brendonu, biće kažnjena sa 300 evra i izolacijom, a isto važi i za njega – saopštila je voditeljka Jelena.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter