Izvor:
01.07.2016 u 23:52
0

GASTTOZZ VAN SEBE: Progovorio o RASKIDU sa Zoricom, evo šta je rekao!

Sinoć su bile vanredne nominacije, a ko će se večeras boriti za ostanak u vili pogledajte OVDE. Voditeljka Bojana pitala je Gasttozza i Zoricu da li su izgladili odnose s obzirom da su se tokom suđenja posvađali jer je Nenad vikao Zorici "Dosta" zbog njene svađe sa Dalilom.

Super smo, ali nismo se pomirili. Ne znam da li smo zajedno niti me interesuje, ja više ne mogu da se trudim. Uglavnom, ja sam najgori na svetu, treba da se zapalim na lomači, lepo ću da umrem, biću legenda i to je to – rekao je on.

To je Zorica rekla? – pitala je Bojana.

Ne, to sam ja rekao. Zato što sam ja najgori – rekao je Gasttozz. Šta će biti između njih dvoje, ne znamo, ali pratite "Parove" i saznaćete.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter