Izvor:
29.10.2017 u 02:55
0

JAVIO SE ČABARKAPIN ADVOKAT TODOROVIĆ: Otkrio u kome je sada zatvoru Aleksandar, i da li su očevi ili majke bolji roditelji!

Dejan Kostić, čovek kome je dozvoljeno da viđa svoje dete samo na jednoj raskrsnici u Velikoj Plani, došao je večeras u emisiju "Tajne Parova" u najpopularniju vilu na Balkanu kako bi ispričao učesnicima šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" i svim gledaocima kako je došlo do toga.

Zbog toga se u emisiju uključio i advokat Aleksandra Čabarkape – Rade Todorović, u želji da pomogne Dejanu.

Neka mi se obrati Dejan, pomoći ću mu da dođe do cilja. Iz iskustva vam mogu reći da su muškarci bolji roditelji. Imam dvoje dece, supruga i ja smo se razveli i sud je dodelio decu majci. Oni su bili kod nje sedam dana, da bi nakon toga došli sami kod mene, ali i pored toga, mislim da ne treba da generalizujemo, to sve zavisi od slučaja do slučaja, rekao je advokat, a onda i otkrio gde je sada Aleksandar Čabrakapa.

Čabarkapa je sada u KPZ Zabela, imate pozdrave iz svih zatvora, svi vas gledaju – završio je Todorović.

Ostanite uz Happy televiziju i Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter