Izvor:
29.10.2017 u 03:39
0

JAVIO SE SNEŽIN DEDA: Otkrio konačno pravu istinu sa kim je ona živela!

Dejan Kostić, čovek kome je dozvoljeno da viđa svoje dete samo na jednoj raskrsnici u Velikoj Plani, došao je večeras u emisiju "Tajne Parova" u najpopularniju vilu na Balkanu kako bi ispričao učesnicima šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" i svim gledaocima kako je došlo do toga.

Tokom Dejanove ispovesti, Snežana Jovičić je pokrenula priču o svom odrastanju, zbog čega se uključio i njen deda.

Od svojih 14 meseci živim sa bakom i dekom. Mama je napustila tatu iz nekog razloga, a ja nisam želela da se odlučim da živim sa bilo kim od njih, pa sam odlučila da ostanem sa bakom i dekom. Oni su mene odgajali. Volim svoje roditelje ali ni blizu kao dedu i babu. Meni njih ništa ne može zameniti – rekla je Sneža, a onda se uključio i njen deda:

Otac joj je bio u Smederevu, radio u železari. Oni je odvedu tamo, ali je ona vrištala i tražila samo da ide kod mene, i oni su morali da je puste da dođe autobusom, iako je imala 6 godina. Njih nije mnogo zanimalo gde će ona da bude, majka je i bila češće kod nas, ali je otac radio u Smederevu i nije mogao da dolazi. Ja imam sve, 45 godina sam radio po tuđim kućama, zidao, malterisao, nigde loš utisak nisam ostavio. Tačno je da Sneža duže vreme nije bila u kontaktu sa majkom – rekao je Snežin deda.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter