Izvor:
04.07.2016 u 18:27
0

„PAROVI“ SE UJEDINILI: Gasttozz je dobar dečko, ali ona ga je uništila!

Atmofera u najgledanijem rijalitiju je sve napetija kako se bliži finale, a izgleda da se u poslednjih nekoliko dana sve svađe vrte oko Gasttozza i Zorice. Njih dvoje su prvo došli u sukob sa drugim parom- Mladenom i Dalilom. Možda ne bi nastao toliki haos u vili da se nisu i ostali učesnici umešali, a većina njih je ustala protiv Zorice i Gasttozza, odnosno Zorice.

Bumbar je sinoć rekao da on sve tajne zna, ali da to nikada neće reći, a na Markovo pitanje da li su njih dvojica ogovaraili Gasttozza, on je odgovorio odrično. Marko se zbog ovoga mnogo iznervirao pa nije mogao da se suzdrži a da ne prokomnetariše.

Eto vidite da nismo ogovarali, ona sve izmišlja. Gasttozz je divan dečko, ona ga je uništila– bio je besan Marko.

Ružica je takođe danas rekla kako je Nenad super dečko ali da ga je Dukićeva upropastila (o tome pročitajte OVDE), a po svemu sudeći izgleda da su se "Parovi" ujedinili oko mišljenja da je Nenad zaslepljen ljubavlju svoje devojke.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter