Izvor:
04.07.2016 u 20:22
0

DA LI IM SE UČEŠĆE ISPLATILO? Mnogi učesnici izgubili honorare!

Tokom potpisivanja ugovora o učešću u zabavno humoristički program „Parovi“, produkcija je prema učesnicima bila prilično darežljiva, kada su u pitanju honorari. S obzirom na to da je među takmičarima bilo i onih koji su prečesto kršili pravila boravka u vili i lomili inventar, kazne su bile stroge, rigorozne i merile su se u hiljadama evra.

Najviše je u rijalitiju kažnjen Nenad Marinković Gasttozz, kojem je oduzeto više od deset hiljada evra. I pored toga, on je zadvoljan svojom zaradom. A, kažnjavan je zbog nepoštovanja produkcije, fizičkih nasrtaja, pominjanja nečije porodice, vređanja zaposlenih u režiji…

Zorica Dukić se izvukla od izolacije, jer je prilikom prijave za takmičenje „Parovi“ priložila uverenje da je klaustrofobična i da ne sme biti zatvorena, pa je mahom bila odvojena sama u tajnu sobu, do isteka kazne. Novčano je, ipak kažnjavana i to žestoko jer je fizički napadala Zmaja od Šipova, ali i ostale takmičare.

Rekorder po kažnjavanju bio je Miki Đuričić,koji je nervozan lomio inventar, a produkcija mu uredno odbijala sve od honorara. Vita Tarot, je takođe kažnjen, jer je skidao kristale s lustera, nudeći ih učesnicima kao talisman koji će ih voditi do pobede.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter