Izvor:
04.07.2016 u 22:05
0

PRED VELIKO FINALE: Počinje najveća REVOLUCIJA ikada u vili „Parova“!

Prošlo je još suđenje u luksuznoj vili "Parova", a Vesna Rivas bila je na mestu sudije. Zorica Dukić našla se u ulozi advokata ukućana, a Zmaj od Šipova bio je ispred produkcije. Sudilo se svim stanarima vile zbog uništavanja imovine.

Nakon što je porota iznela svoje mišljenje, Rivasova je saopštila presudu.

Od ovoga časa, počevši od tužioca koji će doneti svu potrebnu hemiju kao i advokat sa njim, a dužnost svih učesnika je da kompletnu kuću, od ulaznih vrata, podova, stakla, svaki milimetar dovedu u savršen red, u izgled kakav ih je zatekao kada su ušli u avgustu prošle godine. Moraju higijenu dovesti u red – rekla je ona, a zatim dodala:

Ja ću nadgledati radove, nekome pomoći, mada svi moraju da rade Počinje radna akcija – izgovorila je Vesna, a svi su podržali ovu odluku.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter