Izvor:
05.07.2016 u 01:00
0

VIŠE NISU PRIJATELJI: Marko i Gasttozz ŽESTOKO zaratili jer su imali SEKS sa istom devojkom!

Dvojica najboljih drugova u luksuznoj vili "Parova", Gasttozz i Marko, posvađali su se usred emisije jer je Marinković saznao da je Crnogorac spavao sa Anom Spasojević.

Tarot je držao peškir, dok je Marko Perović imao seks sa Anom Spasojević u tuš kabini – rekao je Gastoz.

Gasttozz je pokazao da nije drug. I da jesam bio sa Anom, to se ne priča. Ja nisam drukara. Do sad bih dao ruke obe za njega, ali eto. Zorica je od njega napravila to što jeste. Sve prijatelje je izgubio – besneo je Marko.

Marko je zatim pomenuo bivše učesnike Slađu Petrušić i Vladimira Tomovića, za koje je rekao da su bili u pravu za sve kritike koje su uputili Gastozu i Zorici.

Vladimir i Slađa su bili u pravu. Gasttozz je obična drukara. Zašto Ružica ili Matora nikad ništa nisu progvorile? A, znaju o meni svašta. Mogle bi i u zatvor da me oteraju – rekao je Marko.

U sukob se umešala i Zorica Dukić, koja je rekla kako je Marko sam kriv što je Gasttozz ispričao ovako nešto, jer se Perović hvalio kako je spavao sa 13 devojaka u vili, nakon čega je on imao, i te kako, šta da odgovori Dukićevoj.

Pozdrav za načelnika "Spuža", kome je pu**la Zorica Dukić! Pozdrav za sve drugare – rekao je Marko, dok je Zorica poricala da su Perovićeve tvrdnje tačne.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter