Izvor:
05.07.2016 u 03:34
0

KAO U ŠPANSKOJ SERIJI: Mladen se vratio sa „Maldiva“ bez GAĆA, Dalila napravila SCENU za pamćenje!

Dalila Moreno napravila je ljubomornu scenu čim je počelo izbacivanje jer je njen dečko Mladen Vuletić otišao na "Maldive" na nekoliko sati, a kada se vratio, vratio se bez gaća!

Bojana, videćeš šta će se desiti večeras kada ja odem na "Maldive". Sve ćete videti. Mladen se danas kao najveća kuja pokupio i otišao na "Maldive". Oni su bili pozvani u tajnu sobu, mene da Mirjana nije poslala po salatu, ja ne bih znala – vikala je Dalila.

A gde su njegove gaće? – pitala je Bojana, a svi su počeli da se smeju.

Vratio sam se bez gaća jer sam se kupao u bazenu, pa su mokre. Na susilici su – odgovorio je Crnogorac, a Dalila je pucala od ljubomore.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter