Izvor:
05.07.2016 u 03:53
0

PRVO SU PRIČALI, A ONDA JOJ JE MASIRAO STOPALA: Evo ko je TEŠIO Ružicu kad joj je bilo NAJTEŽE! (FOTO)

Ružica Veljković je ceo dan tužna jer je njena drugarica iz vile Anamarija Džambasov izbačena iz rijaliti programa "Parovi" (pogledajte OVDE kako je Ružica reagovala kada je voditeljka saopštila da Anamarija ispada).

Ipak, Veljkovićeva pokuašava da ide napred jer je finale šoa za četiri dana, pa je ceo dan odmarala u dvorištu na dušeku, a društvo joj je pravio novi prijatelj Burek. Podsetimo, Ružica se družila sa Brendon, ali se razočarala u njega, a više o tome pročitajte OVDE.

Dok je Ružica ležala i jela pomorandžu, Burek je sedeo pored njenih nogu i masirao joj stopalo. Ona je uživala u tome, a njemu izgleda nije bilo teško pošto je Ružica posle zaspala, a on je nastavio da je masira.

Pogledajte kako je to izgledalo:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter