Izvor:
05.07.2016 u 14:06
0

JAVIO SE MOMAK IZ CRNE GORE: Progovorio o Zoričinoj tarifi, Gasttozz je IZNEO napolje!

U vili "Parova" sinoć je bilo izbacivanje a ko je ispao pročitajte OVDE. U toku nominacija (a ko je nominovan saznajte OVDE) je nastao pravi haos kada se javio Markov drug Aleksandar iz Crne Gore. Perović se oduševio kada čuo svog druga, a onda ga je pitao da kaže svima "ko je sve Zoricu preslagao u Crnoj Gori".

Glupo mi je preko telefona da nabrajam, samo moram da joj kažem da joj je pala tarifa napolju– rekao je Aleksandar.

Nenad je pobesneo zbog toga pa je rekao da dovede sve momke ispred Happy televizije koji su plaćali Zorici za "usluge". Dukićeva je pobesnela, pa je vikala "je**ću vam mamu svima, pi**a vam materina", a onda ju je Nenad uhvatio i izneo van emisije kako bi je smirio.

Podsetimo, poslednjih nekoliko dana se po ceo dan svađaju Gasttozz i Zorica sa Mladenom, Dalilom i Markom.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter