Izvor:
05.07.2016 u 14:32
0

ZORICA POLUDELA: Lupala po vratima tajne sobe, Gasttozz je smirivao!

Poslednjih nekoliko dana atmosfera u vili je sve napetija kako se finale bliži, a sinoć je svađa između Gasttozza i Zorice i Mladena, Marka i Dalile dostigla vrhunac. Naime, u jednom trenutku u program se uključio Markov drug Aleksandar i progovorio o Zoričinoj tarifi ( o tome pročitajte OVDE) a nakon toga Zorica je poludela od besa.

Marinković ju je izneo van emisije kako bi se smirilia, ali to očigledno nije uspeo. Ona je lupala po vratima tajne sobe kako bi se obratila produkciji. Ipak, niko joj nije otvarao vrata pa je nju to još više razbesnelo.

Ma*u vam je*em svima, ko da je gore– vikala je Dukićeva.

Nenad je sve vreme bio uz nju kako bio pokušao da je smiri, ali bezuspešno.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter