Izvor:
15.11.2017 u 00:21
0

IPAK ĆE SE POMIRITI? Evo kako su Miljana i Sandži pomogle jedna drugoj!

Iako se u rijalitiju uglavnom svađaju i nazivaju pogrdnim rečima, Sandži i Miljana su danas normalno razgovarale u dvorištu vile "Parova".

Nakon što ju je napala Teodora zbog cigareta, Sandži je sela sa Miljanom u dvorište u razgovarala:

– Ja iako tebe ne podnosim, uvek bih ti dala cigaretu, jer znam kako je to kada se čovek probudi, a nema cigaretu, tako da mi se za to uvek obrati – rekla je Sandži, a Miljana dodala:

– Pa i ja sam tebi pozajmila haljinu, ja s tim nikakav problem – rekla je Kulićeva i tako dala znake da će se ljute rivalke iz Niša konačno pomiriti.

Ipak, ništa od toga, jer nakon što je Miljana nastavila prostoriju, Sandži je nastavila da je ogovara sa Majom:

– Ona je bolesna devojka, sve se zna o njoj, juri momke. Znam bolje od vas sve o njoj, jer smo iz istog mesta – rekla je Sandži.

Zapratite nas i na Instagramu OVDE i saznajte prvi detalje iz vile "Parova".

Ostanite uz Happy TV i happytv.tv

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter