Izvor:
05.07.2016 u 15:05
0

PRODUKCIJA DONELA ODLUKU: Dalila je skakala po stolu…!

U najgledanijem rijalitiju sinoć je bilo vrlo napeto! Naime, prvo je jedan učesnik napustio luksuznu vilu, a ko saznajte OVDE. Nakon toga održane su nominacije, a ko će se boriti za ostanak u vili pročitajte OVDE.

Ipak, pravi haos je nastao između Mladena i Dalile i Gasttozza i Zorice, a Dukićeva je poludela od besa kada se u program uključio Markov drug i progovorio o njenim tarifama (više o tome OVDE).

Gasttozz i Mladen su kažnjeni sa po sto evra, a na kraju je voditeljka Bojana Ristivojević saopštila odluku produkcije, a to je da su sve kazne za to veče poništene. Dalila je skakala po stolu od sreće i govorila "pozdrav za najbolju produkciju", a Marko im se isto tako zahvaljivao.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter