Izvor:
05.07.2016 u 17:32
0

OTKRIVENO: Jedna učesnica je imala TAJNI ZADATAK od samog početka!

Vesna Rivas je imala zadatak produkcije rijalitija „Parovi“ da učini sve što može da socijalizuje Zmaja od Šipova, koji je došao iz divljine u luksuz na Happy televiziji.

Naime, kad je Zmaj od Šipova kročio u šou program „Parovi“, svima je bilo jasno da on nije imao mnogo susreta sa obrazovanim svetom, zbog čega je sve vreme pokazivao svoje animalne sklonosti. Podsetimo se, pio je vodu iz bazena, jeo špagete rukama, jedno vreme se čak nije redovno ni kupao.

Onda je produkcija Happy televizie dala tajni zadatak Vesni Rivas i rekla da će je svaki korak ka socijalizaciji Zmaja od Šipova voditi napred do finala.

Mene su poslali zbog tebe ovde, da te naučim redu. Ali, tebe niko ne može naučiti ništa. Ti si pećinski čovek. Kakva krda, ništa ti nemaš. Tebi je život stao. Da nije bilo mene ne bi uštekao ni Danijeli, nego sam je lepo savetovala da će sa tobom da uživa. Kao vo si skočio na mene posle venčanja, u tajnoj sobi. Šta si mislio, uštekaćeš? Stvarno si budala –rekla je jednom, u jeku svađe Vesna Rivas.

Vesna Rivas je bila na dobrom putu da ispuni zadatak koji joj je dala produkcija pre desetak meseci. Ali, vremen om, stvari i prilike su se menjale, pa je ona na momente odustajala od ideje da dođe do finala, a svaka nominacija ju je pogađala previše.

Produkcija s vremena na vreme daje tajne zadatke pojedinim učesnicima i ukoliko ih ispune, to se nagrađuje. To je uobičajeno kad je šou program u pitanju.na tome rati tim scenarista i uigrana ekipa, kako bi gledaocima predstavili što bolji program i zabavu– saznajemo u produkciji Hepi televizije.

U poslednje vreme, svedoci smo, Vesna Rivas se sve žešće svađa sa Zmajem od Šipova, jer ga smatra odgvoornim, što je nije doveo direktno do finala, koje je zakazano za petak, 8.jul, u 20 sati. Ona definitivno ne priznaje da je imala tajni zadatak, zbog čega bi bila nagrađena, ali je među ostalim učesnicma prostrujala ta vest. Sada joj preostaje samo da se uzda u glasače, kojih do sada nije imala mnogo, jer je mahom bila na nižim pozicijama po broju poslatih sms poruka.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter