Izvor:
22.11.2017 u 06:33
0

Dejan opisao šta je našao u stanu, Vesna se zaprepastila i odmah mu rekla o čemu se radi!

Gost emisije "Ispovesti" u emisije "Parova" Dejan Stojanović otkrio je da je u svom domu nalazio krv po zidovima, kokošije noge ispred zgrade, ali i kapljice krvi koje su išle od ulaznih vrata do vrata njegovog stana.

– Ja sam momentalno pozvao policiju i socijalnu službu, jer sam mislio da se radi o nekoj sekti – rekao je on, a Vesna je dodala da zna o čemu se radi:

– Vi ste jedan hrabar čovek, a ovo što ste opisali jeste vlaška maagija. Neko vam je radio na razdor u porodici, što vam se, eto, vidite i dešava. Ćerke vam ne pričaju – otkrila je Vesna, a Dejan je rekao da ne veruje u crnu magiju, ali da za svaki slučaj odlazi u manastire kako bi mu se očitale molitve.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter