Izvor:
22.11.2017 u 07:55
0

POTRESNA SANDŽINA ISPOVEST: Dala sam sav nakit kako bih sahranila muža!

Nakon ispovesti gosta "Parova", jdošla je red na Sandži potresnu ispovest.

Mnogi znaju za Sandžinu svađu sa Miljanom Kulić, ali nisu znali detalje njenog tragičnog gubitka supruga.

– Te večeri sam se posvađala sa jednom drugaricom i mnogo sam se iznervirala i legla u krevet. Pozvala me je ponovo oko 3.30 i rekla mi da ustanem. Nisam želela da nastavim raspravu sa njom, aona pošto je radila kao taksistkinja bila je upućena u dešavanja u gradu i rekla mi "Mislim da su ubili Vacta". Odmah me je uhvatila neka vrućina i nervoza. Budila sam majku i rekla sam joj da znam da je Vact ubijen, smirivala me je. Zvala sam i svekrvu i rekla joj da idemo da proverimo šta se dešava – rekla je ona.

Sandži je do jutra čekala dalje informacije, ali nažalost dočekale su je loše.

– Odmah sam skinule sav nakit sa sebe i rekla, "Molim vas, uzmite ovo, ja nemam kako da ga sahranim" – rekla je Sandži.

Inače, Sandžin pokojni suprug je poznavao ubicu, da zlo bude veće, čovek koji je ubio njenog supruga je posećivao njih u stanu. Kako se navodi razlog ubistva su narkotici, tačnije ubica je krizirao, a kako Vact nije želeo da mu izađe u susret, on je ispalio tri metka u njega.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter