Izvor:
06.07.2016 u 16:38
0

ŠTA ĆE BITI AKO ZORICA SAZNA: Gasttozz je rekao da će živeti sa Ružicom ako…!

Na "Jutarnjoj kafici sa Avom i Zagom" bilo je vrlo uzbudljivo i napeto, a kako je Ružica poljubila Nenada pročitajte OVDE. Nakon toga učesnici su počeli da pričaju o nagradi i finalu koje je u petak. Oni su komentarisali da je nagrada do 100.000 evra, ali da ne znaju da li će se taj novac deliti na nekoliko prvih mesta.

Ne znam da li će se deliti ili će samo prvi da dobije 100.000 evra, ali evo ja da kažem ako ja osvojim 100.000 evra, ja ću živeti sa Ružicom, deliću stan sa njom– rekao je on kroz osmeh.

Ona se smejala, a celo jutro su se zadirkivali, pa je u jednom trenutku Gasttozz uhvatio Ružicu za ruku kako bi je "ućutkao" a ona je rekla da voli kada je Nenad drži za ruku. Kada su pomenuli Ružičinog tatu, Marinković je rekao "ne dirajte ga, to mi je tast". Šta se dešava između njh i kako će Zorica reagovati, ostaje nam da saznamo…

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter