Izvor:
23.11.2017 u 05:52
0

TEODORA SLOMLJENA JECALA U SUZAMA: Sve što vredi u životu ja sam izgubila. Tako mi i treba!

Nakon što su se u večerašnjoj emisiji "Upoznajte parove", nizali snimci koji pokazuju Teodoru u prisnim odnosima sa različitim osobama, ona je doživela krah, istog trenutka istrčala je u dvorište i počela da se "guši" u suzama, ponavljajući sledeće:

– Ja sam jedan veliki debil, jedna stoka, zato što se ceo život ponašam kao stoka, a nisam takva bila. Uvek sam svesno gubila ljude koje sam volela.

Nema reči za sebe. Tako mi treba, Izgubila sam sve što je iole bilo vredno u mom životu. Uvek sam mislila bolje ja da povredim nekog, da ne bi neko mene povredio, bolje ja da ostavim nekog, da mene neko ne bi ostavio, bolje ja da budem nenormalna, da budem ono što zapravo i nisam. – Izjavila je Teodora

Ostanite uz Happytv.rs i pratite sva dešavanja u najgledanijem rijaliti programu u zemlji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter