Izvor:
06.07.2016 u 17:29
0

KO ĆE U SLEDEĆE „PAROVE“? Učesnici žele u novu sezonu!

U petak, u 20 sati počinje veliko finale, posle kojeg će se znati ko je pobednik četvrte sezone zabavnog rijalitija “Parovi”, koji se emituje na Happy televiziji.

Linije za glasanje su otvorene i gledaoci mogu da glasaju za svoje favorite i odvedu ih do prvog mesta. U top tri ubrajaju se, na osnovu dosadašnjih pozicija na tabeli s glasovima Nenad Marinković Gasttozz, Ružica Veljković i Maca Diskrecija. Za vratom su im Zmaj od Šipova, Vesna Rivas, Branislav Radonić Brendon, Dalila Mujić, pa i Gordana Komnen, koja je sve iznendaila svojim pristojnim ponašanjem, čime je prikupila ogroman broj glasova tokom dosadašnjih nominacija.

Svi ste nominovani. Linije su otvorene i svi se borite za poziciju pobednika treće sezone gledanog zabavno humorističkog programa “Parovi”. Videćemo ko će izaći bogatiji iz vile, a ko će se zadovoljiti samo honorarom, koji, priznaćete, nije bezazlen–rekla im je voditeljka Bojana Ristivojević.

U vili “Parova”, trenutno se nalaze i bore: Vesna Rivas, Ana Spasojević, Dejan Vuletić Bumbar, Maca Diskrecija, Branislav Radonić Brendon, Armina Smajlović, Nenad Marinković Gasttozz, Zorica Dukić, Ružica Veljković, Ante Gotovac, Mladen Vuletić, Marko Perović, Dalila Mujić i Gordana Komnen.

Svi se raduju pobedi, ili makar plasmanu u top pet, jer očekuju da će produkcija biti darežljiva i nagraditi ih, kao tokom prošlog finala, kad su svi dobili po pet hiljada evra, a Maca Diskrecija čak deset hiljada evra, pored svog zarađenog honorara.

Da nije ušla Zorica Dukić, Gasttoz bi pobedio. Ovako,šteta –rekla je Dalila Mujić. .

Mladen Vuletić je poslao poruku svojima da prodaju kola i kupe kartice za glasanje, dok je Brendon uveren da će njegovi “Pingvini” da ga dovedu u top tri poziciju.

Dok su spekulisali ko će pobediti ove sezone, takmičari su već licitirali o ulasku u petu sezonu “Parova”. Dalila se nudi da bude učesnik, kao i ostali takmičari.

Smislila sam kako ću da se izvučem, ostaću trudna -rekla je Ružica Veljković.

Na ovo se nadovezala Dalila.

Predlažem da i trudne uđemo u novu sezonu, na jesen. Ovde čuvamo bebe– zaključila je Dalila.

Podsećamo, rijaliti “Parovi” traje deset meseci, biće okončan u petak, 8.jula, u 20 sati, kada će se okupiti svi bivši učesnci i najbliži onih takmičara koji su još u vili “Parova”.

Očekuje se veliki spektakl na Happy televiziji. Proglašenje pobednika prošle sezone bilo je najgledanije tog dana, a u jednom trenudtku je dostignut I šer od 60 odsto gledalaca.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter