Izvor:
06.07.2016 u 18:28
0

STIŽE BEBA? Gasttozz rekao da kad Zorica zatrudni…!

Opet su Marko Perović i Mladen Vuletić, pričama da je prostituka uspeli da isprovociraju Zoricu Dukić u „Parovima“ da vrišti, svređa, psuje i viče.

Njen verenik, Nenad Marinković Gasttozz pokušavao je da dopre do nje, a kad je video da ne može da je smiri, stavio joj je ruku na usta. Ona je gurnula njegovu ruku, pa je on zamahnuo i udario je po ruci.

Zatim ju je podigao sa stola i odvukao do kupatila, udario je po zadnjici, sve vreme stežući je, upozoravajući je da ćuti.

Nemoj da mi stežeš vilicu. Hoću da se vratim za sto, ne treba niko da bije moje bitke. Ovo gleda moja majka– rekla je Zorica Dukić.

Pa, ćuti kad znaš da te gelda majka. Ne umeš da se svađaš. Samo vičeš, psuješ i dereš se. Meni je dobro išlo i bez tebe da ih preveslam– vikao je Nenad.

Neću da ćutimuzvratila je Zorica.

Ćuti, sve dok si moja devojka, ima ovako da te sklanjam od stola. Svaki put kad ovako kreneš da se ponašaš, ja ću da te sklonim od stola. Ovo je rijaliti, zar ne shvataš? Ovo radi produkcija! Njima treba šou– rekao je Gasttozz.

Zoricu je izgurao u dvorište, gde je ona sela i ćutala, a Gasttoz se vratio za sto.

Ja znam sve o Zorici. Ona je moja devojka i ja nju volim. Ovako ću svaki put da je odvedem od stola da je zaštitim od vaših priča da je prostitutka. Tužićemo, pa neka dokazuju da je prostitutka. Čim izađemo odavde, tužićemo momka koji se uključio u program i uvredio. Smiriće se Zorica, neće reagovati na sve gluposti, koje čuje. Kad zatrudni, onda će sve biti lakše. Biće mirnija –rekao je svima Gasttozz.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter