Izvor:
06.07.2016 u 20:53
0

TATA I MAMA IGRE: Zmaj i Vesna ŠOKIRALI učesnike, pogledajte šta su radili pred svima! (FOTO)

Poznato je da se Vesna Rivas i Zmaj od Šipova ne slažu od samog početka, ali bilo je trenutaka kada su njih dvoje bili čak najbolji prijatelji. Taj trenutak desio se i danas tokom popodnevne emisije sa voditeljkom Jelenom Petković.

Naime, Vesna i Zmaj su se uhvatili za ruke i prošetali do vrata vile, a zatim su s evratili za sto, zagrlili se i počeli da pevaju pesmu "Mala moja". Vesna je predvodila, a on je pratio u tome. Ipak, najveći aplauz učesnika dobili su kada su istu pesmu otpevali na engleskom jeziku. Vesna je opet predvodila, a Zmaj je nekako pokušao da se uključi u numeru na engleskom jeziku.

Inače, on je u vili poznat kao "Tata igre", a često i nosi crnu majicu na kojoj to i piše belim slovima. Sada su "Parovi" Vesnu proglasili "Mamom igre", a ona je to prihvatila i samo se nasmejala. Izgleda da su njih dvoje zakopali ratne sekire pred sam kraj rijalitija. Pogledajte kako su oni izgledali:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter