Izvor:
06.07.2016 u 21:16
0

VELIKI PREOKRET: Evo ko trenutno ima najviše GLASOVA za POBEDU, a nisu Gasttozz i Zmaj!

Gordana Komnen za kratko vreme boravka u rijaliti šou “Parovi” uspela je da obezbedi više glasača od mnogih koji su u šou mesecima.

Profesorka Gordana osvaja iz dana u dan sve više galsova gledalaca, a kad je odabrana da bude direktror hotela “Maldivi”, našla se opet na meti.

Mladene, krivo ti je što sam izabrana da budem direktor, a ti nisi. Bolje bi vam bilo da više verujete u ljubav, jer odavde treba da izađemo kao ljudi. Mislim da hoćemo, jer svađe nikud ne vode – rekla mu je profesorka.

Podsećamo, ova učesnica se sve češće nalazi u vrhu tabele sa glasovima, pa mnogi ne isključuju mogućnost da i pobedi. Pre samo nekoliko dana, prilikom nominacija, dobila je neverovatnih 50,4 odsto glasova, dok se na drugom mestu našao Zmaj od Šipova sa 34,6 odsto glasova. Ipak, sve zavisi od publike, tako da je sve neizvesno.

Ne propustite veliko finale "Parova" u petak 8. jula u 20 časova.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter