Izvor:
25.11.2017 u 02:23
0

NAIDI NEĆE BITI DOBRO: Zerina otkrila pozadinu odnosa sa Gasttozzom!

U vilu se uživo uključila bivša učesnica Zerina koja je vidno izrevoltirana objasnila situaciju koju je imala sa Gasttozzom.

Naime on je pre Naide muvao Zerinu i pričalo se kako su u vezi. Ona je sada sve obelodanila.

Gasttozze jako si me razočarao što nisi javno priznao da sam ti dala nogu, devojka te odbila i to je to. Jako je ružno s tvoje strane jer sam prijateljski prenela neke stvari a pošto si ti šupak ja ću ponovo reći da si od mene dobio korpu. To je bilo pre Naide, ja uvek istinu govorim i nema potrebe da lažem. Ja sam bila fer i korektna prema tebi a ti sada to ismevaš i ispadaš šupak– Rekla je Zarina

Da li je ovo sad njena igra ili dogovor sa vama ne znam šta je, jel moguće da ti sada lažeš za ovo– Rekao je Gasttozz

Priča se nadalje vodila u smeru da je Gasttozz ostao zatečen situacijom i pričom Zerine, da su pale i pretnje u smislu kako su od sada neprijatelji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter