Izvor:
06.07.2016 u 21:37
0

OTKRIVAMO: Ovo će Ružica prvo da URADI kada se završi rijaliti!

Završnica rijaliti programa koji će definitivno svima ostati u sećanju zakazana je za petak, 8. jula u 20 časova, a Ružica Veljković, jedna od takmičarki ovog šoa planira da uradi nešto kada izađe iz luksuzne vile, a vezano za rijaliti u kom je boravila godinu dana.

Meni je ovaj rijaliti svašta doneo. Pre svega, vodila sam programe, u tome sam se oprobala. To mi je nekako najlepše. Zato želim nešto da uradim kada se sve završi. Uradiću tetovažu na kojoj će pisati "Parovi" i imaće ova krilca kao što je na reklami – istakla je ona.

Veljkovićeva je istakla da će sa nekim ljudima iz kuće ostati u kontaktu, dok pojedine ne želi da vidi očima. Takođe, kao svoj najveći ponos koji je postigla u rijalitiju istakla je to što nije imala seks u ovoj sezoni, za razliku od prethodne u kojoj je bila malo kontroverznija.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter