Izvor:
06.07.2016 u 21:56
0

SAMO DVA DANA PRED FINALE: Zbog nepoštovanja produkcije, Gasttozz je…

Ne prođe ni dan, a da Nenad Marinković Gastotzz ne napravi neki problem u šou programu "Parovi"!

Kako se bliži kraj najpopularnijeg rijaliti programa koji je osvojio vaša srca, Gasttozz ne miruje nego konstantno pravi skandale i probleme u emisijima. Tako je i danas ometao emisiju i produkciju, pa ga je voditeljka Jelena Petković poslala u ćošak na 10 minuta. Njemu se ubrzo pridružila i upolaznica muzičkog kampa "Maldivi" Ljubica pošto je non-stop pričala u toku emisije. Međutim, Nenad se nije smirio ni u ćošku, pa je Jelena morala da ga pošalje u izolaciju.

Zbog ometanja produkcije ideš u izolaciju. Poslala sam te u ćošak, ne miruješ, pa valjda ćeš se smiriti u izolaciji na 10-15 minuta – rekla je ona. Nenad se bunio, ali je ubrzo poslušao voditeljku.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter