Izvor:
07.07.2016 u 20:51
0

NA IVICI SUZA: Ružicu je bilo sramota zbog…!

Današnja emisija sa Jelenom Petković je posebna s obzirom na to da su učesnici pričali o svemu do sada i šta su naučili za skoro godinu dana u rijalitiju. Maca je imala poseban stajling, a to možete OVDE da pogledate. Nakon nje Ružica se obratila gledaocima i bila je prilično tužna zbog kraja.

Moram da kažem da sam ovde naučila da kažem izvini, a pre godinu dana to nisam znala. Ja čak ni svojim sestrama ne znam da se izvinim, a kamoli prijateljima. Ovde sam naučila mnoge stvari, pa između ostalog i to– rekla je Veljkovićeva.

Ona je bila na ivici suza s obzirom na to da je sutra finale "Parova", a voditeljki je rekla da ju je sramota što se ponašala nekada bezobrazno, i što se nekada svađala čak i sa produkcijom.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter