Izvor:
08.07.2016 u 05:38
0

UČESNICI VRIŠTALI OD SREĆE: „Parovi“ traju još NEDELJU DANA!

Oni žele da ostanu unutra! Kad je voditeljka Bojana Ristivojević saopštila odluku produkcije da će šou program "Parovi" trajati još nedelju dana, na trenutak su svi pomislili da je reč o šali.

Zbog velike gledanosti i masovnog javljanja gledalaca koji mole da se jos "druže" sa vama, produkcija je donela odluku da "Parovi" traju još nedelju dana – rekla je voditeljka.

Tad je u vili nastalo opšte oduševljenje! Pojedini takmičari nisu krili radost zbog ovakve odluke produkcije Happy televizije i rekli da iskreno žele da ostanu još u rijalitiju. Prvi je sa stolice skočio da pozdravi odluku produkcije Marko Perović, za njim Mladen Vuletić, pa Dalila Mujović, a zatim Anđela Lakićević.
Burek je danas na "Jutarnjoj kafici" rekao da je njemu lepo u vili, da bi još ostao i da bi mu bilo drago da rijaliti još traje.

Bravo! Tek će sad maske da padnu! Da vidimo ko je najizdržljiviji! I ko treba da ode u finale! Pripremili smo još afera za otkrivanje. Idemoo! – vikao je Marko Perović.

Ovo je dramaturgija! Sad ćemo da vidimo ko su igrači,a ko cvili da ode kući– vikala je Vesna Rivas.

Mora da smo mnogo gledani, kad ćemo još trajati – rekla je Dalila Mujić.

Bilo je gotovo neverovatno i potpuno neočekivano da oni koji su mesecima pod kamerama i dalje žele da borave u zatvorenom prostoru. Bilo je i onih koji su se pobunili, ali su bili nadglasani od ostalih učesnika, spremnih da pobede rekorde i slome granice izdržljivosti. Happy televizija očito je spremna da "Parovi" još traju, a da igra produkcije s učesnicima nema kraja.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter