Izvor:
07.12.2017 u 05:46
0

DALILA PREBLEDELA KADA JE ČULA NJEGOV GLAS: Znam šta si radila u srednjoj školi!

U rijaliti šou "Parovi" uključio se MC Dado, kojeg su u vili već pominjali.

On je imao poruku za Dalilu, ali ona nije želela da sluša, štaviše prevrtala je očima na Dadov glas.

– Zašto me sada vređaš, ako si u emisiji "Upoznajte Parove" rekla da bi mi pružila ruku, sela sa mnom i popila piće. Šta imaš protiv mene? – rekao je on, a potom mu je Dalila dala odgovor:

– Da li si mi čestitao pobedu? Nisi. Jesi, ali kasnije si poslao poruku na koju sam ja kratko napisala, "Hvala". Iako sam čula šta si pričao o meni, ja sam u finalu rekla da bi popila kafu s njim, ali kasnije sam saznala šta si rekao za mene. Kasnije si u emisiji o meni pričao svašta, da bi kasnije astrologu u toj istoj emisiji priznao da me voliš. Onda si ušao na žurku i pričao učesnicima opet o meni, konkretno Gasttozzu, da imaš neke moje screenshotove i fotke. Tada sam te pozvala i rekla da slobodno sve objaviš. To je sve, nemam šta da pričam s tobom – rekla je oštro Dalila, a Dado je nastavio:

– Dalila, ja tebe znam bolje od svih, znam i šta si radila na ekskurziji u srednjoj školi. Mada, meni je glupo da sa tobom ovako pričaš, najradije bih ti rekao sve u lice – rekao je on, a učesnica i pobednica pete sezone rijalitija mu je odgovorila:

– Pa što se onda javljaš? I da ti kažem znam šta bi mi rekao kada bi me video – da me voliš. Ajde. ćao – završila je Dalila.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter