Izvor:
09.12.2017 u 04:24
0

DALILA U SUZAMA ZBOG OCA: Rijaliti zvezda ispričala svima detalje koji niko nije znao i dobila APLAUZ!

Dalila Dragojević rasplakala se u vili "Parova" dok je gledala snimak na kojoj se nalaze njene fotografije sa ocem.

Tu su bile i fotke na kojima se druže njen otac i suprug Dejan, a Dalili su momentalno krenule suze.

Kada je pogledala snimke i fotografije, Dalila je opisala kako je izgledao njen susret sa ocem posle mnogo vremena.

– Moj otac i ja ne pričamo od moje veze sa Mladenom, a otkako sam se udala za Dejana, njemu je bilo drago da sams e skrasila kraj neloga i pozvao me. Jao, kad se setim svega, naježim se. Moja tetka iz Beča došla je kod mog oca i ona me je podržavala i pratila me je. Tada je govorila ocu da sam ja super u rijalitiju, ali njega to nije zanimalo. Moja rođaka Berina me je pozvala i rekla da neko želi da razgovara sa mnom. Ja sam odmah znala o kome se radi i nisam želela da razgovaram, a onda me je pitala može li da mi pošalje jedan snimak. Pristala sam, a onda sam videla svog oca dok priprema janje i poručuje, "Ajde dolazi ovamo, šta si pobegla u Beograd. Imaš ti ovde oca". Tada sam plakala i Dejan sa mnom, kasnije vidim na telefonu video poziv posle mnogo godina od njega, ja sam bežala po stanu, nisam mogla da se javim. Dejan mi kaže, "Šta si se uplašila, pa nije ispred". ja sam se jedva javila i on mi je rekao da se mi nikada nismo ni posvađali, već da sam ja pogrešno shvatila neke stvari i rekao mi da povedem Dejana i dođemo kod njega u goste prvom prilikom. Brzo smo otišli, ja sam bila van sebe – rekla je iskreno Dalila i dobila aplauz od svojih cimera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter