Izvor:
09.12.2017 u 08:20
0

OBJAVLJENE FOTKE IZ VETERNIKA: Dalila otkrila detalje o Dragojevićima!

Dalili Dragojević nakon snimaka iz posete ocu, sada su prikazane i fotografije koje su nastale tokom njene posete Veterniku.

Prikazani su fotografije na kojima su se ona i Dejan družili sa njegovom sestrom, majkom Biljom i ocem.

Nakon snimaka usledelo je pitanje da li se ponekad oseća krivom jer braća Dragojević ne pričaju:

– Ne osećam se krivom, to su njihove stvari. Evo, ja sam sada u rijalitiju, imaju priliku da pričaju i rade šta hoće, da ne bude da ja radim nešto. U Veterniku, Dejan i ja smo se družili sa njegovom sestrom, otac mu je divan čovek, rekao je da će pomoći meni i Dejanu oko kuće, mislim i da je upoznao mog oca. Pa da vam kažem, mi smo bili u donrim odnosima i sa Biljom, dok nisu počele te neke prozivke na društvenim mrežama. Oni su bili par puta grubi prema Dejanu, kada se ugojio komentarisali su da se upropastio, onako, baš ga je David "udario"po fizičkom izgledu, što je bilo veoma ružno. I to ga je baš pogodilo, bilo ga je briga i za rijaliti, za sve i samo smo se povukli u svoje živote – otvoreno je rekla Dalila.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter